Over mij

Ik ben een woordkunstenaar, Croky bolognese chips fan, schrijfjuffie, feministe, Rotterdammer en mama van de twee gezelligste monstertjes van de stad. Schrijven is er altijd, ik doe het altijd. In mijn hoofd of op papier. Mijn verhalen zijn persoonlijk, soms ongemakkelijk, een tikje tragisch en doordrenkt met humor. Want als je erom moet huilen, ken je er beter om lachen, zo zeggen we in Rotterdam.

Op dit moment heb ik een awesome gratis nieuwsbrief vol lees- kijk- en luistertips, overpeinzingen over het (creatieve) leven, elke editie een schrijfoefening en meeeer. Als je daar een abonnementje op wil, klik dan even hier. Verder maak ik gedichten, blog ik voor De Club van Relaxte Moeders en op deze website vind je met onregelmatige regelmaat ook rare verhalen met een hoog waarheidsgehalte.

Ik ontwikkel en doceer heel graag. Dat doe ik bijvoorbeeld voor The Writers Guide to The Galaxy. Zo start ik volgend jaar met de cursus ‘Feminist Fairytales’ (ziiin in!). Ook vind het tof om schrijven met zelfzorg of mindfulness te combineren. Ik organiseer regelmatig Walk & Write (wandelingen in de natuur en creatieve schrijfoefeningen). In het vat zit ook nog de cursus ‘I like my butt and I cannot lie’ (een cursus Bodypositivity & Writing), daarover hopelijk later meer.

Verder goed om te weten: ik houd van Vikingen en van Maggi op mijn frietjes.

%d bloggers liken dit: