Online schrijfcursus

Schrijfles geven vind ik echt awesome. Ik geef IRL les maar je kunt ook een online cursus bij me volgen. Zodat je vanuit je eigen bed of bank, met je wijn of chips, lekker kunt spelen, oefenen en ontdekken. Veel schrijfplezier!

Schrijven is te gek. Je verzint mensen die je nooit eerder zag, je doet het licht aan in een wereld die er niet eerder was.

Met je tenen in het water (twee weken)


Met dit pakket ontdek je voorzichtig wat schrijven voor jou kan betekenen (en hoe leuk het kan zijn!). Na een kennismaking per mail of via de telefoon, krijg je in de twee opeenvolgende weken telkens twee schrijfoefeningen in je mailbox. Daarbij ontvang je ook een stukje theorie en schrijftips. Uit de twee opdrachten kies je een opdracht om daadwerkelijk te doen en die mail je naar mij in een word document. Na de nakijkweek ontvang je jouw werk terug, voorzien van feedback op het gebied van techniek, spelling en creativiteit. Als blijkt dat je het echt leuk vind, kun je het grotere pakket
Kosten: 70 euro

Duik erin (zes weken)

Dit pakket is geschikt voor mensen die schrijven heel leuk vinden, maar begeleiding zoeken bij het maken van een verhaal. Als je dit pakket kiest, leer je namelijk alle facetten van het korte verhaal (personage, plot, setting, perspectief etc.) kennen én pas je het meteen toe. Elke week is er huiswerk dat te maken heeft met het facet dat we die week behandelen en de laatste drie weken werk je aan je eigen korte verhaal. Denk je nu ‘help, waar moet ik over schrijven?’, geen probleem, ook het facet inspiratie komt uitgebreid aan bod.
Na een korte kennismaking per mail of telefoon, gaan we beginnen. Je ontvangt theorie, tips en huiswerk wekelijks in je mail. Uiteraard ontvang je ook feedback op je huiswerk op het gebied van techniek, spelling en creativiteit. Het is ook mogelijk om deze online cursus in twaalf weken te doen, dan lever je om de week iets in.
Kosten: 175 euro

Feedback op maat

Heb je blogs, verhalen, huwelijkspeeches waar je feedback op wil? Ook dat is mogelijk!

Zin in? Neem contact op via de contactpagina.
Zin in maar nog een beetje spannend? Neem contact op via de contactpagina (en ik vertel je alle extra’s die je nog wilt weten).


%d bloggers liken dit: