Ik ben nou bezig met…

Er zijn een paar opties:

1. …het schrijven van gedichten. Je vindt ze op mijn Instagram.
2. …schrijfles geven. Vind ik superleuk en inspirerend. Dat doe ik onder andere voor The Writersguide to the Galaxy.
3. …het bedenken van mooie projecten voor de Jeugdafdeling van de Bibliotheek Rotterdam; zoals De Biebmeisjes.
4. …het ontwikkelen van nieuwe schrijfcursussen. In het vat zitten Bodypositive Writing en Feminist Fairytales.
5. …het begeleiden van Walk & Write. Op zo’n avond wandelen we in de (stads)natuur, doen we mindfulnessoefeningen en doen we creatieve schrijfoefeningen. Perfect voor mensen die even uit hun hoofd willen komen en terug in hun lichaam. Ontspannen in de stad.
6. …gedichten op maat maken. Het is heerlijk om op een festival, evenement of bedrijfsuitje te praten met mensen en daarna dat gesprek om te toveren in een gedicht. De mooiste, grappigste en intiemste gedichtjes komen eruit en het is altijd een cadeau. Voor mij om te doen, voor hen om mee naar huis te nemen.
7. …opvoeden. Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden (en zo ingewikkeld). Maar ik vind mijn kinderen de coolste mensen op aarde; ze maken me aan het lachen en aan het huilen en soms wil ik mijn haren uit mijn hoofd trekken, maar dat ik hen het leven mag leren… is freaking amazing.
8. …gele paprika soep aan het maken (voor het geheime recept mag je mailen).

Eén reactie op “Ik ben nou bezig met…”

  1. Kan niet wachten tot die roman uitkomt, Lianne.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: