Lieve Brieven in Tijden van Corona

Geliefden zitten gescheiden in quarantaine, je lieve omaatje is eenzamer dan ooit, je hartsvriendin werkt zich de pest in het ziekenhuis, je neefje verveelt zich thuis te pletter… Laat jouw schatjes weten dat je aan ze denkt met Lieve Brieven in Tijden van Corona! Een speciaal project dat ik in het leven heb geroepen om elkaar een hart onder de riem te steken!

HOE HET WERKT
1. Jij bedenkt dat je bijvoorbeeld je lieve omaatje een brief verdient en neemt contact met me op via DM of per mail: liannecollignon@gmail.com.
2. We bellen; jij vertelt, ik schrijf.
3. Ik maak van ons gesprek een mooie brief en stuur ‘m ter controle naar je door.
4. Je betaalt 24,99 euro via een Tikkie.
5. Ik print de brief uit en doe ‘m op de post.
6. Je lieve omaatjes is tot tranen toe geroerd!

De eerste brieven zijn inmiddels de deur uit en het is echt superwaardevol, leuk en gezellig om deze brieven te schrijven en te ontvangen. Dus bedenk gauw wie knuffelpost verdient en mail me met verzoekjes!