Creatief schrijven voor jou!

Schrijven is te gek. Daarom doe ik het graag en daarom geef ik ook schrijfles. Je kunt je fantasie de vrije loop laten en verzint personages, gesprekken en werelden die er nog niet waren voordat jij het licht aandeed.

Misschien lijkt het jou ook wel tof om te schrijven, maar weet je niet precies hoe je moet beginnen. Een schrijfcursus in de buurt vind ik altijd een goed idee, maar daar heb je misschien geen zin in of tijd voor… of het kan niet, want he, die avondklok.

Daarom bied ik online pakketten vol toffe en uitdagende schrijfoefeningen aan. Zodat je lekker in je eigen tijd, wanneer het voor jou werkt, kunt schrijven, kunt ontdekken, kunt oefenen en kunt leren. Want op elke opdracht krijg je feedback. Interesse? Bekijk de opties en stuur me een mailtje voor meer info.

Met je tenen in het water (twee weken)
Met dit pakket ontdek je voorzichtig wat schrijven voor jou kan betekenen (en hoe leuk het kan zijn!). Na een kennismaking per mail of via de telefoon, krijg je in de twee opeenvolgende weken telkens twee schrijfoefeningen in je mailbox. Daarbij ontvang je ook een stukje theorie en schrijftips. Uit de twee opdrachten kies je een opdracht om daadwerkelijk te doen en die mail je naar mij in een word document. Na de nakijkweek ontvang je jouw werk terug, voorzien van feedback op het gebied van techniek, spelling en creativiteit.
Kosten: 70 euro exclusief BTW

Schrijfproeverij (vier weken)
Na een kennismaking per mail of via de telefoon, krijg je gedurende vier weken een proeverij aan schrijfopdrachten. Elke week ontvang je twee opdrachten en kies je er eentje uit om daadwerkelijk te schrijven. Natuurlijk ontvang je ook een stukje theorie en schrijftips. Je mailt je word document naar me toe en na een week ontvang je je werk terug, voorzien van feedback op het gebied van techniek, spelling en creativiteit.
Kosten: 125 euro exclusief BTW

Wie schrijft, die blijft (zes weken)
Als je dit pakket kiest, weet je waarschijnlijk al dat je schrijven heel erg leuk vindt. Tof! En met dit pakket zit je ook maar liefst zes weken aan mij verbonden 😉 Met dit pakket krijg je gedurende zes weken schrijfopdrachten in je mail. Daarbij ontvang je uiteraard ook een stukje theorie en schrijftips. Na een kennismaking, beginnen we in week één met een relatief gemakkelijke opdracht. Naarmate de weken verstrijken, worden de opdrachten uitdagender. Elke week kies je uit twee opdrachten; de opdracht die je kiest, werk je uit en mail je uiteindelijk naar mij in een word document. Na zeven dagen krijg je je werk terug, voorzien van feedback op het gebied van techniek, spelling en creativiteit.
Kosten: 175 euro exclusief BTW

OKE, TOF, MAAR WAT VOOR OPDRACHTEN KAN IK DAN VERWACHTEN?
Dat ligt een beetje aan wat jij over jezelf vertelt. Er liggen tientallen uiteenlopende opdrachten op je te wachten, en naar aanleiding van onze kennismaking, kies ik de opdrachten uit die voor jou het fijnst/leukst/meest uitdagend zijn.