Een lijf om lief te hebben

Ik schreef een kort erotisch verhaal. Over een volle vrouw die eindelijk besluit om haar lijf niet meer te verstoppen in het donker van de slaapkamer. Natuurlijk zijn haar gevoelens geïnspireerd op mijn eigen emoties, een deel van mijn persoonlijke zoektocht gaat over het accepteren van mijn eigen lijf en het liefhebben ervan. Het is een kwetsbaar, emancipatoir en toch ook wel een sexy verhaal geworden.

Ik stuurde het verhaal naar de schrijfwedstrijd Het Rode Oor en inmiddels ben ik een van de tien finalisten. Een stemacteur sprak mijn verhaal ‘Een lijf om lief te hebben’ in en je kunt het verhaal hier terugluisteren.

Vanavond is de finale in Amsterdam. Via een livestream kun je meekijken en luisteren naar de verhalen en de muzikale optredens. Als je het leuk vindt om erbij te zijn, check dan deze site voor meer info. Maar laat me vooral weten wat je van het verhaal vond… ik lees het graag terug in de comments.

4 reacties op “Een lijf om lief te hebben”

  1. Jeetje.. werd diep geraakt, kippenvel tijdens het lezen, tranen van ontroering, een verhaal om als een kostbare bonbon tot je te nemen en in te laten werken.. zoveel liefde ook en kwetsbaarheid en waarheid. Elkaar echt durven zien.. Er helemaal durven zijn. Dat de liefde tussen 2 mensen zo groot kan zijn stemt me blij.
    Met stip op 1 ❤.

    • Lieve Elly, wat ben ik blij met jouw reactie. Het was ook heel kwetsbaar om op te schrijven, maar juist als het in goede aarde valt, dat vrouwen het herkennen, dan ben ik zo blij! Dankjewel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: