Lieve Brieven in Tijden van Corona

De eerste Lieve Brieven in Tijden van Corona zijn de deur uit! Wat is het leuk om met de briefschrijvers te praten over de mensen die ze lief hebben, in deze twee gevallen over moeders die alleen in hun appartementje zitten. De meest waardevolle jeugdherinneringen hebben we in een brief gevat, en er zijn dingen gezegd die je normaal niet zo snel aan elkaar laat weten. Ik was oprecht ontroerd en nadat ik de brieven op post deed, was ik mega-blij dat ik dit project in het leven heb geroepen. Ik hoop dat er nog heel veel brieven volgen! Wil je meedoen? Lees dan gauw hoe het werkt.

Geliefden zitten gescheiden in quarantaine, je lieve omaatje is eenzamer dan ooit, je hartsvriendin werkt zich de pest in het ziekenhuis, je neefje verveelt zich thuis te pletter… Laat jouw schatjes weten dat je aan ze denkt met Lieve Brieven in Tijden van Corona! Een speciaal project dat ik in het leven heb geroepen om elkaar een hart onder de riem te steken en… waarmee je deze ZZP’er (waarvan allerlei optredens, workshops en cursussen zijn gecancelled) de Corona-lente door sleept.

HOE HET WERKT
1. Jij bedenkt dat bijvoorbeeld je lieve omaatje een brief verdient en neemt contact met me op mail: liannecollignon@gmail.com.
2. We bellen; jij vertelt, ik schrijf.
3. Ik maak van ons gesprek een mooie brief en stuur ‘m ter controle naar je door.
4. Jij betaalt 24,99 euro via een Tikkie.
5. Ik print de brief uit en doe ‘m op de post.
6. Je lieve omaatjes is tot tranen toe geroerd!

Kosten: nog geen 25 euro dus. Koopje toch? Mail me (liannecollignon@gmail.com) met verzoekjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: